HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Ocak 2024 Pazar Saat: 15:47

Mehmet Ali Erbil'in Kızından Açıklama!

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar'dan dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, çarpıcı açıklamalarda bulunarak magazin gündemine damga vurdu.
Mehmet Ali Erbil'in Kızından Açıklama!

Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri paylaşan Erbil, babası hakkında çeşitli ifadeler kullanarak dikkat çekti. "Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak" diyen Yasmin Erbil, babasının genç kadınlarla olan ilişkilerinden rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Oyunculuk ve sunuculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medyada içerik üreten Yasmin Erbil, Oya Çınar'ın YouTube'da yayınlanan 'Oyalamacalar' programına konuk oldu. Babasının yaşadığı aşklar ve yaptığı açıklamalarla sürekli magazin gündemine taşınan Mehmet Ali Erbil'e eleştirilerde bulunan Yasmin Erbil, "Bana babalık yapmadı" diyerek sert bir şekilde tepki gösterdi.

Programdaki soru-cevap bölümünde Yasmin Erbil'in ifadeleri dikkat çekti. "Mehmet Ali Erbil'in özel hayatında büyümeyi reddeden, şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" sorusuna yanıt veren Erbil, bu durumun hala devam ettiğini ifade etti.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler