HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Ocak 2024 Pazar Saat: 13:19

BÜYÜKŞEHİR YILLAR SÜREN BİR HAYALİ DAHA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Korgan'da Büyükşehir Yatırımı: Tepealan-Terzili-Beypınar Mahalleleri Bağlantı Yolu Konfora Kavuşuyor.
BÜYÜKŞEHİR YILLAR SÜREN BİR HAYALİ DAHA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesinde sürdürdüğü yol çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tepealan-Terzili-Beypınar Mahalleleri bağlantı yolunu beton ile buluşturuyor. Bu yatırım, bölge sakinlerine daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sunmayı hedefliyor.

Yaklaşık 2.7 kilometrelik bir güzergahı kapsayan bağlantı yolunda önce yol genişletme çalışmaları gerçekleştirildi. Genişletme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Fen İşleri ekipleri, beton yol çalışmalarına başladı. Hava şartlarına bağlı olarak devam eden çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak, Korganlı vatandaşların kullanımına sunulması planlanıyor.

Yol genişletme çalışmalarının ardından mahalle sakinleri, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini iletti. Yapılan çalışmaların, bölgenin ulaşım sorununa çözüm getireceğini belirten vatandaşlar, Güler'e teşekkür ederek, hizmetlerinden dolayı minnettarlıklarını dile getirdi. Mahalle sakinleri, Başkan Güler'in göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler