HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 15:17

"İYİ Parti Adından En Çok Söz Ettiren Parti Olacaktır"

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 5,5 yıl inzivaya çekildiğini belirttikten sonra Ordu'da yaşanan yanlışlıklara karşı meydana indiğini ifade söyledi.
"İYİ Parti Adından En Çok Söz Ettiren Parti Olacaktır"

İYİ Parti'li Yılmaz; "Ordu BB Günde 1 Trilyon Lira Borç Ödüyor"

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 5,5 yıl inzivaya çekildiğini belirttikten sonra Ordu'da yaşanan yanlışlıklara karşı meydana indiğini ifade etti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Mustafa Dervişoğlu, İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Yalçın ve İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç'le beraber Seçim Otobüsü üzerinde yaptığı konuşmasında görevden ayrıldıktan sonra Ordu BB'nin İller Bankası dışında hiç kimseye borcu olmadığını belirtirken şu anda Ordu Belediye'sinin tefeciye düşmüş bir Belediye haline geldiğini ve günde 1 trilyon lira borç ödediğini söyledi.

Konuşmasında neden İYİ Parti'den Aday olduğunun sebebini de açıklayan Enver Yılmaz, İYİ Parti'nin milliyetçi, muhafazakar bir parti olduğunu ifade ederek; "Göreceksiniz İYİ Parti 31 Mart seçimlerinin ardından Türkiye'de adından en çok söz ettiren parti olacaktır" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "gözünüz Ordu'da olsun" diyerek Ordu'ya oldukça önem verdiğini de ekleyen Enver Yılmaz, Ordu ve Fatsa halkından desteklerinin seçim sonuna kadar devam etmesini istedi.

HABER: Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : İYİ, Partili, Yılmaz;, Ordu, BB, Günde, 1, Trilyon, Lira, Borç, Ödüyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler