HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 14:56

"Arkamda Olanlarla Yürümekle Olmayacak, Hep Beraber Kol Kola Yürüyelim"

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmalarına başlamak amacıyla Ünye Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte vatandaşlara seslendi.
"Arkamda Olanlarla Yürümekle Olmayacak, Hep Beraber Kol Kola Yürüyelim"

Yılmaz, konuşmasında partililere duyduğu minnettarlığı ifade ederken, 31 Mart seçimlerinde destek talebinde bulundu. Ünye Meydanı'ndaki mitingde, Yılmaz, halka hitap ederek kent için vizyonunu ve projelerini paylaştı.

Yılmaz, konuşmasında, "Bismillah dedik, çıktık yola. Çok kıymetli grup başkan vekilim Mustafa Dervişoğlu, abimiz çok kıymetli belediye başkan adaylarımız, hikayemiz, il başkanımız, değerli üyelerimiz, sizlerle beraber olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Bugün bu meydanı dolduran çok kıymetli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" dedi.

Yılmaz, konuşmasında ayrıca, "Arkamda olanlarla yürümekle olmayacak, hep beraber kol kola yürüyelim. Sizi sevdiğimi biliyorsunuz.

Belediyeden ayrıldığı dönemdeki borçlar hakkında bilgi veren Yılmaz, "Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden ayrıldığımda 180 milyon borç vardı. Şimdi ise bu borç  4 milyar oldu. Sizden bu borçların karşısında bizim hizmetlerimizi kıyaslayın, ne düşündüğünüzü soruyorum. Biz çözüm odaklı çalışmalarla Ünye'nin ve Ordu'nun sorunlarına çare olacağız" dedi.

Ünye’de yapacaklarımız belli, salı günü televizyonlarda detaylı olarak anlatacağız. Sizden tek isteğim, bu kardeşinizi seçim akşamı sandıkları patlatma suretiyle Belediye Başkanı yapacak mısınız? Biz buraya tesadüf gelmedik, sizin için buradayız. Ordu'yu daha güzel bir yer haline getirmek için mücadele edeceğiz. Çok teşekkür ederim, sevgili Ünye'liler" diye konuştu.

HABER MERKEZİ:SELDANUR KILIÇ 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler