HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ocak 2024 Cuma Saat: 14:00

Gülyalı Gençlik Merkezi ve Spor Salonu Tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gülyalı ilçesine kazandırılan 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu inşaatında sona gelindi.
Gülyalı Gençlik Merkezi ve Spor Salonu Tamamlandı

2023 Mart ayında başlayan inşaat, hızla ilerleyerek tamamlanma aşamasına ulaştı. Betonarme imalatları ve çelik konstrüksiyon işlemleri tamamlanan tesislerde, mekanik ve elektrik işlemleri test aşamasına geçmiş durumda. Aynı zamanda spor salonunun zemini ve tribünleri de dekorasyon işlemleriyle şekillendirilmekte.

Gençlerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için yapılan merkezin inşaatı, gençlerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde tasarlanmış durumda. Projenin tamamlanması için yapılan çalışmalar, hızla devam ederek 2 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yaptığı açıklamada, "Gülyalı ilçemizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile 250 kişilik spor salonu, gençlik merkezi ve tenis kortu yapımında sona gelindi. Bu güzel tesisi buraya yapmamıza destek olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sayın il başkanımıza ve alanı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze tahsis eden Sayın Gülyalı Belediye Başkanımıza gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tesislerle birlikte Gülyalı Ordu’da sporun merkezi olan ilçelerin arasına girecek. Şimdiden gençlerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler