HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ocak 2024 Cuma Saat: 13:15

Başkan Güler, Minik Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönem kapanışındaki karne heyecanına katıldı.
Başkan Güler, Minik Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu!

Başkan Güler, Ahmet Karlıbel İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıtarak, tatil öncesinde miniklerle bir araya geldi.

Başkan Güler, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin mutlu günlerinde yanlarında olmaktan ve onlara karnelerini vermekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Öğrencilerin yorucu bir dönemin ardından hak ettikleri tatilin tadını çıkarmalarını dileyen Başkan Güler, "Bugün biz de çocuklarımız gibi heyecanlıyız. Ahmet Karlıbel İlkokulunda çocuklarımızın karne heyecanına ortak olduk. Çocuklarımız çok mutlu. Yorucu bir dönem geçirdiler. Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz güzel bir tatil yapsınlar. Tatilde enerji depolayarak yeni döneme hazırlansınlar. Bugün çocuklarımızla çok güzel bir iletişim kurduk ve çok mutlu olduk" dedi.

Başkan Güler, karne töreninde velilerle de bir araya gelerek sohbet etti. Programın anısına çekilen fotoğrafın ardından tören sona erdi. Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Başkan Güler, bu tür etkinliklerle çocuklarla güçlü bir iletişim kurmayı ve onların sevinçlerine ortak olmayı sürdürüyor.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler