HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:16

Başkan Kibar'dan Öğrencilere Karne Günü Teşvik Mesajı

Etem Kibar'dan , öğrencilere karne günü dolayısıyla ilham verici bir mesaj gönderdi.
Başkan Kibar'dan Öğrencilere Karne Günü Teşvik Mesajı

Karne gününüzü kutlar, bu özel gün vesilesiyle sizlere birkaç söz paylaşmak isterim. Hayatta başarı elde etmek, hayallerinizi gerçekleştirmek için cesaretli ve azimli olmanız önemlidir. Sizler, geleceği şekillendirecek olan kudretli bir nesilsiniz. Her adımınız, büyük bir değişimin başlangıcı olabilir.

Hayallerinizin ve projelerinizin peşinden gitmekten asla vazgeçmeyin. Sizler, bu ülkenin geleceğini aydınlatacak, önemli liderler, doktorlar, mühendisler ve sanatçılar olabilirsiniz. Unutmayın ki sadece kitaplardan değil, yaşamın içindeki deneyimlerden de önemli dersler çıkarabilirsiniz.

Rabbim, sizleri anne ve babanıza hayırlı birer evlat, vatanımıza ve milletimize hizmet eden vatansever birer fert olmayı nasip eylesin. Sizler, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak nesiller olarak büyük bir sorumluluğun altına gireceksiniz.

Geleceğin liderleri, sizlerin elinde şekillenecek. Bu nedenle, bilgiye açık olun, sorumluluklarınızı bilin, dürüstlükten ve adaletten ayrılmayın. Sizlere güveniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum ifadelerinde bulundu.


HABER: NAZLICAN KESER





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler