HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ocak 2024 Cuma Saat: 10:49

BÜYÜKŞEHİR ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ!

Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi'ni Öz Kaynaklarıyla Güçlendirdi.
BÜYÜKŞEHİR ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kiralama, ihale ve zaman kaybı gibi sorunlarla uğraşmadan Büyükşehir Belediyesi'ni kendi öz kaynaklarıyla hizmet yapar hale getirdi. Başkan Güler, görev süresi içinde 250 iş makinesini Büyükşehir'e kazandırarak hizmetlerin daha geniş alana ve daha hızlı yayılmasını sağladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, coğrafi olarak geniş bir alana yayılan ilçelerin yerleşim alanlarına hızlı ve zamanında hizmet götürmeyi amaçlayarak araç filosunu her geçen gün genişletiyor. Kiralama, ihale ve zaman kaybı gibi sorunlar yaşamadan kendi öz kaynaklarıyla hizmet gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak 40 milyon lira değerinde 10 iş makinesini bünyesine kattı.

Başkan Güler döneminde satın alınan araç sayısı, son eklenen iş makineleri ile birlikte 250'ye yükselirken, toplam iş makinesi sayısı 635'e ulaştı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Başkanlığı için alınan 6 kar küreyici damperli kamyon, 2 kazıcı yükleyici ve 2 ekskavatörden oluşan toplam 10 iş makinesi, hizmetlerin hız kazanmasına katkı sağlayacak.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada, "40 milyon liralık yatırım ile 10 iş makinesini daha filomuza dahil ettik. 2019 yılından bu yana kendi öz kaynaklarımız ile satın aldığımız iş makinesi sayısını 250’ye yükseltirken, filomuzdaki iş makinesi sayısı ise 635’e ulaştı. Ordu’muza hayırlı olsun" dedi.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler