HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:33

BAĞLARCA ÇAYIRKÖY SOKAK YOLU BETON YOL İLE KONFORA KAVUŞTU

Fatsa Bağlarca Mahallesi Çayırköy Sokak'ta Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen beton yol çalışması, mahalle sakinlerini toz ve çamur sorunundan kurtardı.
BAĞLARCA ÇAYIRKÖY SOKAK YOLU BETON YOL İLE KONFORA KAVUŞTU

Bu çalışma, Fatsa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, son beş yıl içinde mahalleye yapılan 3 kilometrelik sıcak asfalt çalışması, 1 kilometrelik beton yol çalışması ve taş duvar çalışmalarıyla birleşerek mahallenin altyapısını güçlendirdi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa'nın her mahallesine yönelik canlı ve etkili çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Fatsa’mızın her mahallesini, her sokağını, her köşesini gece gündüz demeden ilmek ilmek dokuyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bağlarca Mahallesi Çayırköy Sokak sakinlerinin talebi üzerine daha önceden tozdan ve çamurdan geçilmesi güç olan alana beton yol çalışması gerçekleştirdik” dedi.

Bağlarca Mahallesi sakinlerinden Ekrem Deniz de, uzun yıllardır yaşadıkları sorunlara çözüm getirilmesinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Yolumuz berbat bir haldeydi ve çamurlu bir alandı. Çakıl dökülmesine rağmen sorunlar devam ediyordu. Ancak şimdi yolumuza beton döküldü ve çok mutluyuz. Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Ethem Kibar ve ekibine, ayrıca yolumuzun yapılmasına öncülük eden muhtarımız Tahsin Aktaş'a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAĞLARCA, ÇAYIRKÖY, SOKAK, YOLU, BETON, YOL, İLE, KONFORA, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler