HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:09

Milli Eğitim Bakanlığı Ev Ödevi Uygulamasını Kaldırıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere yaz tatilinde ev ödevi verilmeyeceğini açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı Ev Ödevi Uygulamasını Kaldırıyor

Bakan İsmet Yılmaz, öğrencilerin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını ve konuları derste öğrenmelerini teşvik etmek amacıyla ev ödevi uygulamasını sona erdirdiklerini belirtti. Bu karar, öğrencilere yaz aylarında rahat bir nefes alma ve tatilin tadını çıkarma imkanı sağlamayı amaçlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, ev ödevi uygulamasını kaldırma kararı alırken, öğrencilerin daha fazla derse odaklanmalarını ve okul derslerini daha etkili bir şekilde öğrenmelerini hedefliyor. Bakan Yılmaz, öğrencilerin okulda öğrendiklerini hayatta kullanabilme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan bir eğitim sistemi benimsendikten sonra önümüzdeki dönemde ev ödevi uygulamasının tamamen sona ereceğini ifade etti.

Öğrencilere ev ödevi verilmemesi konusunda daha önce birçok açıklama yapılmış olsa da, bu son açıklama ev ödevi uygulamasının tamamen sona ereceğini net bir şekilde ortaya koyuyor. Bakan Yılmaz, öğrencilere proje dışında evde ders verilmesini istemediklerini vurgulayarak, gelecek dönemde öğrencilere hiçbir ev ödevi verilmeyeceğini belirtti.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler