HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 13:32

Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi

Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın.....
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi

Kış şartlarında araçların sorunsuz çalışabilmesi için önemli bir role sahip olan antifrizin düzenli olarak değiştirilmesi gerektiği konusunda yapılan bir uyarı, araç sahiplerini dikkatli olmaya çağırıyor. Eskişehir'de yedek parça satan esnaf Turgay Arslanoğlu, antifrizin motorun uygun çalışma ısısına ulaşmasını sağladığını ve bu ısıyı koruması için sağlıklı bir soğutma sistemi ile soğutma sıvısına ihtiyaç duyulduğunu vurguluyor.

Arslanoğlu, antifrizin her kış değiştirilmesi gerektiğini belirtiyor ve bu konuda sistematik bakım ve kontrollerin ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekiyor. Ayrıca, antifrizin fiyatının kaliteye ve markaya göre değişebileceğini ifade eden Arslanoğlu, ucuz antifrizlerin kaliteli olanlara göre daha düşük performans sergileyebileceği uyarısında bulunuyor.

Özellikle kış aylarında araçların soğuk havalarda donma riskine karşı antifrizin önemine vurgu yapan Arslanoğlu, müşterilerini bu konuda uyararak buzdan kaynaklı ciddi arızalara engel olmanın mümkün olduğunu belirtiyor. Antifrizin düzenli değişimi ile termostatların patlamasını engelleyerek araç sahiplerini büyük masraflardan koruyabileceklerini ifade ediyor.

Son olarak Arslanoğlu, antifrizin bilinçsizce kullanılmaması gerektiğini ve her kış mevsiminde araçların antifrizinin değiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konuda dikkatsiz davranan sürücülerin çekici ile sanayiye gelmek zorunda kaldıklarını dile getiriyor ve araç sahiplerine kış bakımlarını aksatmamaları çağrısında bulunuyor.




HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Araba, sahipleri, dikkat!, Kritik, uyarı, geldi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler