HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
FINDIK BORSASI
13 Nisan 2026 Pazartesi
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 13:24
3 MAHALLE BİRBİRİNE BAĞLANDI
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde üç mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunu betonla buluşturdu.
ÇATALPINAR’IN GRUP YOLLARI BETONLA BULUŞTU
Beton öncesinde genişletilen yol vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sundu. Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.
Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun bir çalışma ile genişletilmesini sağladığı Çatalpınar ilçesine bağlı Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Karahasan Mahallerinin bağlantı yolunda toplam uzunluğu 2,5 km’yi aşan yol betonla buluştu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri güzergah boyunca çalışmaları tamamlayarak, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını araladı.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?


