HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 11:41

Başkan Tavlı, “Sanayi Sitesi’nde Yüreğimizi Ortaya Koyduk”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “OSB’nin hayata geçmesi için dönemimizde yüreğimizi ortaya koyarak çalıştık.
Başkan Tavlı, “Sanayi Sitesi’nde Yüreğimizi Ortaya Koyduk”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “OSB’nin hayata geçmesi için dönemimizde yüreğimizi ortaya koyarak çalıştık.

Aynı şekilde şimdide küçük sanayi sitesinin bir an önce yapılması için yine yüreğimizi ortaya koyduk” dedi.

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetimi Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Özkan ziyarette Başkan Tavlı’ya yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Özkan, “Başkanımız Esnaf ve Sanatkârlarımızın Her Zaman Yanında Oldu”

Başkan Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımızı hem Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi, hem de Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetimiyle birlikte ziyaret ettik. Belediye Başkanımız esnaf ve sanatkârlarımızın her zaman yanında oldu. Odamızın bulunduğu sokakta yaptığı çalışma ve sanayi sitemizin yolunun sıcak asfalta kavuşması için yaptığı çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Maddi değeri az ama manevi değeri yüksek olan plaketi kendisine takdim ediyoruz. Ünye’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun. İnşallah yeni dönemde de beraber devam eder, yeni sanayi sitesi için de beraber çalışırız” dedi.

Başkan Tavlı, “Yeni Sanayi Sitesi’nin Hayata Geçmesi İçin Gayret Ediyoruz”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise yaptığı açıklamada, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi ile Sanayi Sitesi yönetimine ve başkanına bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ünye’nin sorunlarını çözüme kavuşturmak adına ve şehrimize hizmet etmek adına çıktığımız bu yolda kendilerinin desteklerini her zaman yanımızda hissettik. STK’larımızla her zaman istişare halinde olduk. El birliğiyle şehrimizin sorunlarını çözerek daha yaşanabilir bir Ünye’yi inşa etmeye gayret ve özen gösteriyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri ise Sanayi Sitesi’nde ihtiyacın ortadan kalkması için çalışılan 1/100 binlik ile ilgili şu anda bakanlıkta bulunan projemiz değerlendirme aşamasında. İnşallah kıymetli milletvekillerimizin destekleriyle beraber Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız üzerinden Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü’nde takibini yapıyoruz. İlk olarak amacımız 1/100 binlik kısmını tamamlamak, sonrasında ise 5 binlik ve binlik imar uygulamalarıyla beraber hızlı bir şekilde çalışma yapmaktır. Ünye’nin nasıl ki OSB’siyle buluşmasına Cenab-ı Allah bizleri vesile kıldı, Ünye Sanayi Sitesi ile ilgili de değerli siyasi büyüklerimiz ve oda başkanımızla birlikte gayret ediyoruz. Ünye’nin 40 yıllık OSB sorununun çözümü için nasıl yüreğimizi ortaya koyduysak, sanayi sitesinin hayata geçirilmesi için de aynı özveri ve gayretle çalışıyoruz. İlçemizin ihtiyacını karşılayabilecek bir sanayi sitesini şehrimize kazandırmak için gayret ediyoruz. Gençlerimizin de burada istihdam edilmesi en büyük mutluluğumuz olacaktır” diye konuştu.


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler