HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 11:28

Murat Kaçak’tan Devlet Bahçeli’ye Anlamlı Ziyaret

Fatsa MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, özel bir doğum günü hediyesi sundu.
Murat Kaçak’tan Devlet Bahçeli’ye Anlamlı Ziyaret

Fatsa MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ’yi ziyaret ederek, özel bir doğum günü hediyesi sundu.

Bahçeli’nin 1 Ocak’taki doğum günü ve gündeme dair talimatlar münasebetiyle yapılan bu anlamlı ziyaret, Fatsa MHP İlçe Başkanı’nın titiz çalışmalarının ve genel başkanına sevgisi ile sadakatinin bir göstergesi olarak dikkat çekti. 

ÖZEL TABLO HEDİYE ETTİ 

Murat Kaçak tarafından takdim edilen hediye, 1 metre 40 santim boyunda ve 2 metre genişliğinde, tamamen el işçiliği ile hazırlanmış, yağlı boya ile üç boyutlu bir tabloydu. Müzayedelerde dahi büyük ilgi görme değerine sahip bu eser, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından da büyük beğeniyle karşılandı. Sayın Bahçeli, tabloyu uzun süre inceledikten sonra, eserin ofisinin en güzel yerinde sergilenmesi talimatını verdi. 

İTTİFAKIN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞMA SÖZÜ 

Ziyaret sırasında Fatsa MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, çalışmalarına verilen destek ve güven için teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Ordu’da başarılı olacağına dair inancını belirten Kaçak, Ordu’nun anahtarını Sayın Bahçeli’ye sunma sözü verdi. 

ORDU’YA GÖNÜLDEN SELAM 

Genel Başkan Devlet Bahçeli , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ordu’daki hemşerilerine selamlarını iletti ve yerel seçimlerdeki başarı dileklerini ifade etti. Cumhur İttifakı’nın Ordu’da güçlü bir performans sergileyeceği yönündeki beklentileri de vurgulayan Bahçeli, seçimlerde alınacak başarının önemine dikkat çekti. 

Bu özel ziyaret ve hediye takdimi hem Fatsa MHP İlçe Başkanlığı’nın hem de Genel Başkan Devlet Bahçeli ’nin yerel ve ulusal politikadaki önemli rolünü bir kez daha gözler önüne serdi. 

Bilindiği üzere Murat Kaçak, Fatsa ve bölgenin en sevilen siyasilerinin de başında geliyor. 


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler