- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
FATSA'DA MÜSLÜMAN OLDU
Fatsa ilçesinin Küçükkoç Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Mücahit Kurtul, Fransa'da tanıştığı Camille Jung ile hayatını birleştirdi. Evlilikleri sonrasında, İslam dinine olan ilgisi artan Fransız vatandaşı Camille Jung, Müslüman olma kararı alarak Fatsa İlçe Müftülüğü'ne başvurdu.
Fatsa İlçe Müftülüğü'nde gerçekleştirilen "ihtida merasimi"nde, Camille Jung için Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan özel bir tören düzenlendi. Fatsa İlçe Müftüsü Aziz Bul, merasimde Jung'a İslam dininin temel esasları hakkında bilgiler vererek, yeni Müslümanı tebrik etti. Camille Jung, bu süreçte ismini "Lale" olarak değiştirdi.
Merasim sonunda, İlçe Müftüsü Aziz Bul, Camille Jung'a özel bir "İhtida Belgesi" takdim etti. Ayrıca, Jung'a Kur'an-ı Kerim ve ilmihal gibi İslam'a dair temel kaynakları içeren hediyeler verildi.

