HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Ocak 2024 Salı Saat: 14:30

Bir Aydır Sahada Karış Karış İlerliyor

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, adaylığının açıklanmasının üzerinden geçen bir aylık süre zarfında gösterdiği saha performansıyla dikkat çekiyor.
Bir Aydır Sahada Karış Karış İlerliyor

“BÜYÜK ALTINORDU İTTİFAKI’NI GÖNÜLLERDE KURDUK”

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, adaylığının açıklanmasının üzerinden geçen bir aylık süre zarfında gösterdiği saha performansıyla dikkat çekiyor. 92 mahallenin tamamını ziyaret etmekte kararlı olan Tepe, çalışmalarını büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.  

TEPE: “1 NİSAN’DA BÜYÜK ALTINORDU İTTİFAKI KAZANACAK”

Geçen bir aylık süreci değerlendiren Ulaş Tepe, “Esasında aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdikten sonra kendimizi sahaya atmıştık. Biliyoruz ki seçimler masa başında yapılan hesaplarla kazanılmıyor. Biz en büyük gücümüzü halkımızla kurduğumuz güçlü ilişkilerden alıyoruz. Adaylığımızın açıklanmasının ardından 1 ay geçti. Bu süre zarfında kimsenin hesap edemediği bir saha çalışması gerçekleştirdik. Hem kırsalda hem kent merkezinde adım adım ilerliyoruz. Bu süreçte parti kadrolarımız da bütün kademeleriyle birlikte yanımızda yer alıyor. İl Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız saha ziyaretlerimizde yanımızda yer alıyor. Tüm samimiyetiyle bizleri bağrına basan her görüşten hemşehrimizden aldığımız güçle Büyük Altınordu İttifakını oy pusulalarında değil halkımızın gönlünde kurmayı başardık. 1 Nisan’da Büyük Altınordu İttifakı kazanacak” dedi. 

GÜRSOY: "ÖNÜMÜZDEKİ 75 GÜNLÜK SÜREÇTE VİTES YÜKSELTECEĞİZ"

Seçim çalışmalarının koordinasyonundan saha ziyaretlerine her kademede yer alan CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ilerleyen süreci değerlendirdi. Gürsoy, “1 aydan bu yana parti heyetlerimizle adayımız Ulaş Tepe’nin başarısı için sahada ter döküyoruz. Önümüzde 75 günlük bir süreç var. Her geçen gün, her geçen hafta çalışmalarımızda vites yükseltiyoruz. Halkımızın Ulaş Tepe’ye ilgisi ve sevgisi çok yüksek. Altınordulu hemşehrilerimiz değişime inanmış durumdalar. 31 Mart’ta değişim iradesi sandıklara yansıyacak” açıklamasında bulundu.




Anahtar Kelimeler : Ulaş, Tepe, 1, Aydır, Sahada, Karış, İlerliyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler