HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Ocak 2024 Salı Saat: 13:42

KARİMEX FARKI

En çok fındık ihracatı yapan ilk 20 firmanın bulunduğu listede 6. sırada yerini aldı.
KARİMEX FARKI

Ordulu başarılı firmalarımızdan Karimex Fındık İşletmeleri Türk Fındığının muhteşem lezzetini dünya sofrasına taşımaya devam ediyor. 

Son 10 yıldır olduğu gibi 2023 yılında da cirosunu arttıran Karimex Fındık İşletmeleri sürdürülebilir büyümesini devam ettiriyor. 

2023 yılında İstanbul İhracatçılar Birliği üzerinden yapmış olduğu 26.384.783,00$, Karadeniz İhracatçılar Birliği ile gerçekleşen 1.195.811,27$ fındık ihracatı ile, toplamda 27.580.594,25 $ ihracat gerçekleştiren Karimex Fındık İşletmeleri, İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçı Birliği verilerine göre en çok fındık ihracatı yapan ilk 20 firmanın bulunduğu listede 6. sırada yerini aldı. 

Konu ile ilgili Karimex Fındık İşletmeleri İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Albayrak yaptığı açıklamalarda " Son 10 yıldır, sürdürülebilir bir büyüme gerçekleştiriyoruz. Ciromuz, kapasitemiz, çalışan sayımız, katıldığımız fuarlar, müşteri sayımız gibi tüm alanlarda ciddi gelişmeler kaydediyor ve karşılığını alıyoruz. Bu başarımızın mimarları arasında olan öncelikle çalışma arkadaşlarımıza, tedarikçilerimize ve müşterilerimize teşekkür ederiz." dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KARİMEX, FARKI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler