HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 17:06

BÖLGE TOPLANTISINA OTSO BAŞKANIDA KATILDI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Doğu Karadeniz Bölge Toplantısı'na katıldı.
BÖLGE TOPLANTISINA OTSO BAŞKANIDA KATILDI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ordu Genç Girişimciler Kurulu Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi Emrah Baş, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Doğu Karadeniz Bölge Toplantısı'na katıldı.

Toplantının açılışında, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi Emrah Baş ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi Sercan Özgen ile birlikte, TOBB Artvin İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Anıl Altunkaya, kadın ve genç girişimciliğinin karşılaştığı sorunlara odaklanarak çözüm önerilerini dile getirdi.

Programın ikinci oturumunda, toplantıya katılan Bölge Odaları Başkanları, kadın ve genç girişimcilerin desteklenmesi, karşılaştıkları sorunların aşılması ve projelerin hayata geçirilmesi konularındaki değerlendirmelerini paylaşarak ellerinden gelen katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

 HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BÖLGE, TOPLANTISINA, OTSO, BAŞKANIDA, KATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler