HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 11:44

TÜRKİYE'DE İLK VE TEK!

Türkiye’de tek ve ilk olma özelliği taşıyan ve gençlerin rahat vakit geçirebilecekleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası giriş katında bulunan “Ordu Valiliği Genç Ofis” gençlere hizmete devam ediyor.
TÜRKİYE'DE İLK VE TEK!

Türkiye’de tek ve ilk olma özelliği taşıyan ve gençlerin rahat vakit geçirebilecekleri, ders çalışabilecekleri, kitap okuyacakları, spor yapacakları ve sanatlarını gerçekleştirebilecekleri Altınordu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’ndeki yeni Valilik Konağı Yerleşkesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası giriş katında bulunan  “Ordu Valiliği Genç Ofis”  gençlere hizmete devam ediyor.

Gençlerin hafta içi ve hafta sonu yoğun katılımı ile dolup taşan “Ordu Valiliği Genç Ofis” hafta içi sabah 8:00 ile akşam 22:30 arası, hafta sonu ise sabah 10:00 ve akşam 22:30 arası hizmet vermektedir. Ayrıca gençlere ücretsiz internet ve çay servisi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Konu ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Binlerce gencimizin hayata hazırlanmasına yardımcı olan, gençlerimizin sosyal, sanat ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası içerisinde bulunan Ordu Valiliği Genç Ofis gençlerimize hafta içi ve hafta sonu hizmet vermeye devam etmektedir. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a ve Ordu Valisi Sayın Muammer Erol’a teşekkür ederim” dedi.




Anahtar Kelimeler : TÜRKİYE'DE, İLK, VE, TEK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler