HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 15:34

CHP'li Engin Altay'ın Acı Günü!

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın Babası Kazım Altay, Toprağa Veriliyor...
CHP'li Engin Altay'ın Acı Günü!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) önceki dönem Grup Başkanıvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın babası Kazım Altay, hayatını kaybetti. CHP Sinop İl Başkanlığı tarafından yapılanmaya göre, Kazım Altay'ın cenazesi sona erecek, 14 Ocak 2024 Pazar günü, Sinop Erfelek'te düzenlenecek bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.

Altay, 2002-2015 yılları arasında Sinop Milletvekili olarak görev yaptıktan sonra, şu anda İstanbul Milletvekili olarak görevini sürdüren oğlu Engin Altay'ın babası olarak biliniyor. CHP Sinop İl Başkanlığı tarafından yapılan, Kazım Altay'a Allah'tan rahmet, Altay ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyerek şu ifadelere yer verildi: "2002-2015 yılları arasında Sinop Milletvekilliğimiz olarak görev yapan, şu anda İstanbul Milletvekilliği görevini sürdüren, önceki dönem Grup Başkanıvekilimiz Sayın Engin Altay'ın babası, değerli parti büyüğümüz Kazım Altay'ı kaybetti. Kıymetli büyüğümüz Kazım Altay'ın cenazesi 14 Ocak 2024 Pazar günü, öğle namazına müteakip Erfelek'te defnedilecektir."

Engin Altay'ın kardeşleri vefatı, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda üzüntüyle karşılanırken, CHP'nin taziye açıklamasıyla partililer ve sevenleri bir araya getirerek Kazım Altay'a sonlandırmak yerine getirecekler.


haber: nazlıcan keser




Anahtar Kelimeler : CHP'li, Engin, Altay'ın, Acı, Günü!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler