HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 14:43

KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği Yayımlandı!

KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği Yayımlandı: İşletmelere ve Girişimcilere Yönelik Yenilikler...
KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği Yayımlandı!

KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği, Resmi Gazete'de resmi olarak resmi olarak girildi. Yönetmelik, işletmelere ve girişimcilere, teknoloji merkezleri, danışmanlık merkezleri, enstitüler ve kuruluşlar aracılığıyla sunulan destek programlarına ilişkin esasları düzenlemektedir.

Yönetmeliğe göre destek programları, kalkınma planları, orta vadeli programlar, Cumhurbaşkanlığı yıllık programları ve KOSGEB Genel Kurulunun politikaları, amaç ve hedeflere dayanılarak hazırlanacaktır. Ayrıca aynı destek türlerinden yararlanılabilmesi için farklı destek programları içersinde bulunması gereken özellikler olup, belgeler yalnızca bir destek için kullanılacak şekilde düzenlenmiştir.

Destek programlarından yararlananlar, kontrol, denetim ve inceleme görevlilerine gerekli bilgi ve belgeleri sunmakla yükümlüdür. Ayrıca destek sürecinin durdurulması veya iptal edilmesi durumlarında, uygunsuzlukların giderilmesi sonrasında yeni destek başvurularına devam edilebilir.

Yönetmelik aynı zamanda mücbir sebep durumlarını da düzenleyerek, doğal afetler, kayıtların saklanması, terör olayları gibi devam eden destek sürecinin durdurulması veya devamına ilişkin esasları belirlenmektedir.

Bu güncellenen yönetimlik, kişilerin ve girişimcilerin KOSGEB tarafından sağlanan destek programlarından daha etkin bir şekilde faydalanmalarını sağlamaktadır.


haber merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler