HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 18:34

TEPE ALINCA’DAYDI

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’nin dur durak bilmeyen saha ziyaretlerinin bugünkü adresi Alınca mahallesiydi.
TEPE ALINCA’DAYDI

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’nin dur durak bilmeyen saha ziyaretlerinin bugünkü adresi Alınca mahallesiydi. CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar ve İlçe Başkanı Bulut Gürsoy’un da yer aldığı ziyaretler sırasında kar yağınca renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Ulaş Tepe ziyaretle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:“Bugün, Cuma namazı için Alınca mahallemizdeydik. İl Başkanımız Bülent Akpınar, İlçe Başkanımız Bulut Gürsoy ve partililerimizle, bereketiyle yağan karın eşliğinde halkımızla kucaklaştık. Sıcak sobanın etrafında samimiyetiyle içimizi ısıtan hemşehrilerimizle yudumladığımız çay eşliğinde Altınordu’muzu konuştuk. Dönüş yolunda Gökömer ve Zafer mahallelerimizde kahvehanelerde soluklanarak hemşehrilerimize selam verdik. Kırsal mahallelerimizden kent merkezimizin her köşesine hemşehrilerimizle heyecanımızı ve gelecek güzel günlerin hayalini paylaşmaya devam edeceğiz. 1 Nisan sabahında kazanan Altınordu olacak.”

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : TEPE, ALINCA’DAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler