HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 13:49

FATSA BELEDİYESİ'NDE ENGEL YOK

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Engelsiz Kafe kalplere dokunuyor.
FATSA BELEDİYESİ'NDE ENGEL YOK

Kafe’nin bu haftaki konukları ise Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi bireyleri oldu. Düzenlenen etkinliğe Başkan İbrahim Etem Kibar’da katıldı.

Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi sakinleri düzenlenen etkinlikte Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’ın katılımında “Çiçek Abbas” isimli mini bir skeç sergilediler.

Başkan Kibar da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kibar;Engelsiz Kafemizde bugün Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bireylerini misafir ettik. İlçe Kaymakamımız Avni Kula ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ile birlikte, özel bireylerimizin düzenlediği mini tiyatroyu keyifle izledik.

Engelsiz Kafe'mizde yaşanan bu güzel etkinlikler, toplumumuzda farkındalık oluşturmanın yanı sıra, engelli bireylerimizle daha yakın bir bağ kurmamıza da vesile oluyor.

Engelli bireylerimizle bir arada olmak, onların yeteneklerini keşfetmek ve toplumda daha fazla farkındalık yaratmak amacıyla yapılan bu etkinliklere katkı sağlayan herkesi tebrik eder, bu anlamlı birlikteliği devam ettirmeyi dilerim.” İfadelerine yer verdi

haber merkezi




Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESNDE, ENGEL, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler