HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:48

GÜRGENTEPE'DE ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİREN PROJE

Kurum yetkilileri öğrencilere kurumu, çalışma alanlarını ve birimleri tanıttı.
GÜRGENTEPE'DE ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİREN PROJE

Gürgentepe Kaymakamlığı himayesinde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında; Gürgentepe ilçesindeki ortaöğretim okullarındaki öğrencileri belirlenen tarih ve saatler arasında görevlendirildikleri kurumlara giderek, kurum yetkilileri tarafından karşılandı.

Kurum yetkilileri öğrencilere kurumu, çalışma alanlarını ve birimleri tanıttı. Kurumun görevleri, iş ve iş akışı hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Öğrenciler belirlenen süre boyunca görevlerinde gözlem yaparak, sorular sorarak, kurum kültürünü anlamaya çalıştı ve deneyimlerini artırdılar.

Gürgentepe Kaymakamı Buket YEŞİLGÜL; Projenin amacını "öğrencilerimize kamu kurumlarında bulunan ilgi duydukları meslek gruplarını yakından tanıma fırsatı sağlamak, kamu hizmetlerinin işleyişi, görev ve sorumlulukları hakkında fikir sahibi olmalarını, deneyim elde etmelerini, çalışma ortamlarını tanımalarını sağlamak, görüş alanını genişletip mesleklere karşı kalıplaşmış inanış ve önyargılarını sorgulama alışkanlığı kazandırmak, sosyalleşerek insan ilişkilerini ve iletişim kurma becerilerini geliştirmek" şeklinde anlattı.

haber merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler