HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 11:51

ALTIN ORDU’DA KANDİL GELENEĞİ BOZULMADI

Altınordu Belediyesi kültür sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri yaya trafiğinin en yoğun olduğu Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı ve Tahıl Pazarına kurdu stantları.
ALTIN  ORDU’DA KANDİL GELENEĞİ BOZULMADI

‘Paylaşmanın ve Bereketin Yurdu Altınordu’ sloganıyla paylaşma ve dayanışma içerikli birçok sosyal çalışmayı vatandaşlara sunan Altınordu Belediyesince, rahmet ve bereket iklimi üç ayların müjdecisi Regaib kandili münasebetiyle vatandaşlara irmik helvası ikram edildi.
Altınordu Belediyesi kültür sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri yaya trafiğinin en yoğun olduğu Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı ve Tahıl Pazarına kurdu stantları.
5 BİN KİŞİLİK İRMİK HELVASI DAĞITILDI
Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesince geleneksel hale getirilen uygulamadan vatandaşlar memnun. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kandil etkinliğinde 5 bin kişilik irmik helvası dağıtıldı.
Altınordu Üreten Kadınlar Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi üyelerince hazırlanan irmik helvası vatandaşların beğenisi kazandı.
Altınordu Belediyesi ekipleri, ortak değerlere dikkat çekilen, Kandil sevincini ve coşkusunu bir arada yaşatan, geleneklerimizi sürdüren aynı zamanda birlikte yaşama iradesini güçlendiren etkinlikte Başkan Aşkın Tören’in mesajını ve selamlarını da ileterek vatandaşların Kandilini kutladılar.
BAŞKAN TÖREN “REGAİB KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”
3 ayların başlangıcında ilk mübarek gecenin idrak edileceğini belirterek, Regaip Kandili’nin Ordu, Altınordu Türkiye ve İslam alemi için hayırlar getirmesini dileyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ise, yayınladığı mesajında “Üç ayların müjdecisi bu mübarek gecenin, sağlığa huzura, esenliğe, berekete, iyiliklere ve güzelliklere vesile olması dileğiyle; Çok değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin üç aylarını ve Regaib Kandili’ni tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Altınordu’lular her kandilde düzenlenen etkinlik dolayısıyla Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu da belirttiler.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, KANDİL, GELENEĞİ, BOZULMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler