- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
BÜYÜKŞEHİR İLÇELERİ SPOR SAHALARI İLE DONATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlerin spora teşvik edilmesi ve boş vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla ilçelerde 24 adet basketbol ve voleybol sahasını hizmete sundu. Hayata geçirilen projelerle çocukları ve gençleri unutmayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelere kazandırdığı spor alanlarıyla gençlerin buluşma noktası haline geliyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ün öncülüğünde gerçekleşen çalışmalar kapsamında, 24 adet basketbol ve voleybol sahası ilçelere kazandırıldı. Bu sahalar, gençlerin spora yönlendirilmesi ve sosyal aktivitelerde bulunmaları için ideal birer mekan haline geldi. Büyükşehir Belediyesi, bu projelerle çocukları ve gençleri spora teşvik etmeye devam ediyor.
Projelerin tamamlanmasıyla birlikte kullanıma sunulan sahalar, standartlara uygun olarak inşa edildi. Endüstriyel zemin beton üzerine granül boya ile kaplanan sahalar, güvenli bir ortam oluşturmak adına 4 metre yüksekliğinde örgü teli ile çevrildi. Ayrıca, gece aktiviteleri için düşünülen sahalara projektörlerle aydınlatma elemanları yerleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi, basketbol potası gibi malzemeleri Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı bünyesindeki atölyelerde üreterek belediye bütçesine de tasarruf sağlıyor. Yapılan bu tasarruflarla birlikte, spor sahalarının sayısının artması ve gençlerin sporla buluşması hedefleniyor.
haber merkezi