HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 13:38

OKUL KIYAFETİ MÜNAZARA KONUSU OLDU

Ordu'nun çeşitli ilçelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen münazara yarışmasının ilçe ayağı start aldı.
OKUL KIYAFETİ MÜNAZARA KONUSU OLDU

Ordu'nun çeşitli ilçelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen münazara yarışmasının ilçe ayağı start aldı. Bu yıl düzenlenen yarışma, üçüncüsü gerçekleştiriliyor.

Yarışmanın açılışında sunucu, katılımcılara yarışmanın kurallarını detaylı bir şekilde anlatarak etkinliğin nasıl işleyeceği hakkında bilgiler verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ise açılış konuşmasında, münazara yarışmasının öğrencilere katılım ve düşünce açısından önemli bir fırsat sunduğunu vurguladı.

Öğrenciler, belirlenen münazara konuları üzerinde tezlerini gerekçeleriyle birlikte sunma fırsatı buldu. Uğur Fen Lisesi öğrencileri, "Okul Kıyafeti Zorunlu Olmamalı" başlıklı tezleriyle dikkat çekerken, OBB Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise "Zorunlu Olmalı" konusundaki görüşlerini savundu.

Münazara yarışması, öğrencilere hem düşünce yeteneklerini geliştirme hem de topluluk önünde konuşma becerilerini artırma imkanı sunarak eğitim hayatlarına katkı sağlamayı amaçlamakta. Katılımcıların büyük bir heyecanla geçen yarışma, öğrenciler arasındaki fikir alışverişini ve iletişimi artırmayı sağlar.

SELDANUR KILIÇ




Anahtar Kelimeler : OKUL, KIYAFETİ, MÜNAZARA, KONUSU, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler