- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
BASINIMIZIN TÜM EMEKÇİLERİNE

‘’Gazetecilik zor bir meslek’’
Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ulaş mesajında, gazetecilerin toplumun haber almasında önemli bir yere sahip olduğunu vurgularken görüşlerini şöyle dile getirdi.
‘’Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bugünü, şehrimizde ve ülkemizde gazetecilik mesleğinin önemini ve gazetecilerin fedakârca yaptığı çalışmaları vurgulamak için bir fırsat olarak görüyoruz. Gerek geleneksel medya araçları gerekse de yeni medya araçları vasıtasıyla medyanın toplum üzerindeki etkisi ve kamuoyu oluşturma gücü, gazetecilik mesleğinin önemini bir kez daha ortaya çıkarmaktadır.
Gazeteciler, toplumun haber alma özgürlüğünü sağlamak, bilgiyi aktarmak ve toplumsal olayları izleyerek kamuoyunu bilgilendirmek gibi önemli görevleri üstlenirler. Bu nedenle, gazetecilerin emekleri ve mesleklerini icra ederken gösterdikleri özveri her zaman takdir edilmelidir. Biliyoruz ki gazetecilik mesleği birçok zorlukla da karşı karşıyadır. Bağımsız ve özgür bir şekilde mesleği icra edebilmenin zorluğunun yanı sıra çalışma şartları ve ekonomik güçlükler gazeteciliği özveriyle yürütülen bir meslek durumuna düşürmektedir. Biz yöneticiler, yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyurmak, varsa eksik ve yanlışlarımızı görmek adına bizlere ayna olan gazetecileri desteklemek ve her zaman yanlarında olmak zorundayız. Bu manada imkânlarımız ölçüsünde özellikle yerel gazeteciliğin yaşatılması noktasında desteklerimizi artırarak yolumuza devam ediyoruz.
Basının güçlü ve özgür olduğu bir ülkede, toplum da demokratik ve duyarlı bir yapıya kavuşacaktır. Bu vesileyle gazetecilerimizin cesaretlerini, özverilerini ve mesleklerindeki önemli rolü bir kez daha vurgulayarak emekleri için kendilerine teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.’’
HABER: MUZAFFER ŞENSOY