HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 10:03

BASINIMIZIN TÜM EMEKÇİLERİNE

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.
BASINIMIZIN TÜM EMEKÇİLERİNE

‘’Gazetecilik zor bir meslek’’

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ulaş mesajında, gazetecilerin toplumun haber almasında önemli bir yere sahip olduğunu vurgularken görüşlerini şöyle dile getirdi.

‘’Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bugünü, şehrimizde ve ülkemizde gazetecilik mesleğinin önemini ve gazetecilerin fedakârca yaptığı çalışmaları vurgulamak için bir fırsat olarak görüyoruz. Gerek geleneksel medya araçları gerekse de yeni medya araçları vasıtasıyla medyanın toplum üzerindeki etkisi ve kamuoyu oluşturma gücü, gazetecilik mesleğinin önemini bir kez daha ortaya çıkarmaktadır.

Gazeteciler, toplumun haber alma özgürlüğünü sağlamak, bilgiyi aktarmak ve toplumsal olayları izleyerek kamuoyunu bilgilendirmek gibi önemli görevleri üstlenirler. Bu nedenle, gazetecilerin emekleri ve mesleklerini icra ederken gösterdikleri özveri her zaman takdir edilmelidir. Biliyoruz ki gazetecilik mesleği birçok zorlukla da karşı karşıyadır. Bağımsız ve özgür bir şekilde mesleği icra edebilmenin zorluğunun yanı sıra çalışma şartları ve ekonomik güçlükler gazeteciliği özveriyle yürütülen bir meslek durumuna düşürmektedir. Biz yöneticiler, yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyurmak, varsa eksik ve yanlışlarımızı görmek adına bizlere ayna olan gazetecileri desteklemek ve her zaman yanlarında olmak zorundayız. Bu manada imkânlarımız ölçüsünde özellikle yerel gazeteciliğin yaşatılması noktasında desteklerimizi artırarak yolumuza devam ediyoruz.

Basının güçlü ve özgür olduğu bir ülkede, toplum da demokratik ve duyarlı bir yapıya kavuşacaktır. Bu vesileyle gazetecilerimizin cesaretlerini, özverilerini ve mesleklerindeki önemli rolü bir kez daha vurgulayarak emekleri için kendilerine teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.’’

HABER: MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : BASINIMIZIN, TÜM, EMEKÇİLERİNE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler