HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Ocak 2024 Salı Saat: 11:24

Yaşlı ve engellilerin aylıkları hesaplara yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engellilere yönelik ocak ayına ilişkin aylıkların hesaplarına yatırıldığını açıkladı.
Yaşlı ve engellilerin aylıkları hesaplara yatırıldı!

Yazılı bir açıklama yapan Bakan Göktaş, yaklaşık 1,8 milyar lira değerinde yaşlı aylığı ödemesi ve 1,4 milyar lira civarında engelli aylığı ödemesi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Göktaş, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programlarını geliştirdiklerini vurgulayarak, "Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda ocak ayına ilişkin 3,2 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık." dedi.

Bakan Göktaş ayrıca, ocak ayı memur maaş katsayısındaki yeni düzenleme sonrasında yaşlı ve engelli aylıklarında bir artış olacağını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın herhangi bir hak kaybı yaşamaması için ocak ayı farklarını, şubat ayı dönem ödemesiyle hesaplara yatıracağız." açıklamasını yaptı.

HABER: NAZLICAN KESER





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler