HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Ocak 2024 Salı Saat: 10:22

09 OCAK 2024 ORDU'DA VEFAT EDENLER

09 Ocak Çarşamba Ordu'da Vefat Edenler
09 OCAK 2024 ORDU'DA VEFAT EDENLER

Teyneli Mahallesinden merhum Kamil Odabaş’ın oğlu, Kemalettin ve Galip Odabaş’ın kardeşi, Gülsen, Nursen, Habibe, Nezaket ve İksan Odabaş’ın babası, merhum Nokta Odabaş’ın eşi ADİL ODABAŞ vefat etmiştir. 

   Cenazesi bugün, Teyneli mahallesinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 

İksan ODABAŞ (Oğlu) 

0 536 623 23 43 

    Kurtulmuş Mahallesinden merhum Kemal Altuntaş’ın oğlu, Kurtulmuş mahalle Muhtarı Ali Altuntaş’ın kardeşi, emekli Polis Memuru CEMİL ALTUNTAŞ vefat etmiştir. 

   Cenazesi bugün, saat 11:00’de Kurtulmuş Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 

Ali ALTUNTAŞ (Kardeşi) 

0 533 480 44 35 

   Öceli Mahallesinden Nurgül, Songül, Meryem ve Arif Bayram’ın kardeşi, İlknur, Samet ve Serhat Hatipoğlu’nun annesi, Nabi Hatipoğlu’nun eşi EMİNE HATİPOĞLU vefat etmiştir. 

   Cenazesi bugün, Öceli Mahallesi Ömerli camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 

Naci HATİPOĞLU (Kaynı) 

0 532 303 26 51 

   Yemişli Mahallesinden merhum Ahmet Türkcan’ın eşi, Eren, Nihal, Adnan, Haydar, Hamdi ve Osman Türkcan’ın annesi FADİME HAYRİYE TÜRKCAN vefat etmiştir. 

   Cenazesi bugün, Yemişli mahallesinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 

Hamdi TÜRKCAN (Oğlu) 

0 533 969 90 81



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 09, OCAK, 2024, ORDU'DA, VEFAT, EDENLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler