HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 16:16

TADELLE'DEN YENİ LEZZET!

Türkiye’nin efsane çikolata markası Tadelle, ürün portföyüne eklediği yepyeni lezzetleriyle raflarda yerini almaya devam ediyor.
TADELLE'DEN YENİ LEZZET!

Türkiye’nin efsane çikolata markası Tadelle, ürün portföyüne eklediği yepyeni lezzetleriyle raflarda yerini almaya devam ediyor.

OYAK bünyesine katıldıktan sonra piyasaya sunduğu yeni ürünlerle adından söz ettiren Tadelle, bu kez yeni bir ürün grubuyla sevenlerinin karşına çıkıyor. Sagra kalitesi ve yılların getirdiği çikolata deneyimiyle tablet çikolata sektörüne giriş yapan Tadelle, birbirinden iddialı lezzetleri ile yine damakları fethetmeye hazırlanıyor.

1980’li yılların başında bar çikolata olarak evlere girmeye başlayan Tadelle, geçmişten bugüne her yaştan insanın beğendiği, çikolata olmasının ötesinde, duygulara hitap eden bir marka olma özelliğiyle öne çıkıyor. Bar kategorisinin yanı sıra gofret kategorisinde de yer alan marka, çikolatadaki uzmanlığını artık tablet çikolata kategorisine de aktarıyor. Uzun tat testleri ve araştırmalar neticesinde son halini alan Tadelle tablet çikolatanın; özenle kavrulmuş enfes Sagra fındığıyla hazırlanan fındıklı, damakta bıraktığı yoğun süt ve kakao tadıyla sütlü, Antep fıstıklı ve bitter çeşitleri bulunuyor. Tadelle tablet çikolatalar 30g ve 60g’lık paketlerde tüketiciye sunuluyor. 

Tadelle tablet çikolataların içinde trans yağ bulunmuyor. Ayrıca, Tadelle tablet çikolata ürünleri yüzde100 kakao yağı, yüzde 100 pancar şekeri ve doğal aroma verici kullanılarak üretiliyor. 

Sagra Grup Hakkında

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Sagra Grup, Türkiye’nin en önemli ve köklü markaları olan Tadelle, Sarelle, Gol ve Sagra markalarının üreticisidir. Geçmişi 1936 yılına uzanan Sagra Grup aynı zamanda ülkemizin ilk fındık ihracatçısıdır. Geçmiş yıllarda farklı şirketlerin çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin bu güçlü markaları, 2021 yılında OYAK Grubu Şirketleri bünyesine katıldı. Türkiye’de tamamlayıcı mesleki emeklilik sisteminin en başarılı örneği olan OYAK, sahip olduğu güç ve gıda-tarım sektöründeki vizyonu ile Sagra’nın 86 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesini yenilikçi yaklaşımıyla ileri taşıdı. 




Anahtar Kelimeler : YENİ, LEZZET;, TADELLE, TABLET, ÇİKOLATA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler