HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 15:33

ORDU'DA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Ocak ayı İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Ordu Valisi Muammer Erol’un öncülüğünde düzenlendi.
ORDU'DA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Ocak ayı İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Ordu Valisi Muammer Erol’un öncülüğünde düzenlendi. Toplantı, Valilik toplantı salonunda gerçekleşti ve Vali Muammer Erol'un yanı sıra Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı Üsteğmen Semih Gümrükçü, İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için alınması gereken tedbirler ele alındı. Ordu'da seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak amacıyla seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınacak tedbirler değerlendirildi.

Vali Muammer Erol, toplantıda yaptığı konuşmada, "Valilik olarak en önemli görevimiz, vatandaşlarımızın özgür iradesinin sandığa yansımasını temin etmektir" dedi. Seçimlerin, Yüksek Seçim Kurulu tarafından alınan kararlar ve emirler doğrultusunda demokratik bir şölen olduğunu vurgulayan Vali Erol, görevlerinin etkin kararlar alarak seçim güvenliğini sağlamak ve herhangi bir asayiş sorununa yol açmamak olduğunu belirtti.

 HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ORDUDA, SEÇİM, GÜVENLİĞİ, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler