HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 09:50

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla AŞKIN TÖREN, Türkiye Yüzyılı İçin Hazır!"
BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM

Ordu'nun önemli isimlerinden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in yeniden aday gösterilmesi üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Tören, Ordu'nun daha da gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışma kararlılığı vurguladı.

Tören'in açıklamaları şu şekilde:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak seçilmiştir. Çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız, kıymetli büyüğümüz Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'i tebrik ediyor, adaylığının ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah muvaffak etsin.

Bu süreçte hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ordu'muzu Türkiye Yüzyılı'nın yıldızı yapacak çalışmalarını sürdürecek olan Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde, yüzyılın Ordu'sunu, Altınordu'sunu inşa etmek için bir arada olacağız. Birlikte hareket ederek, şehrimizi daha ileriye taşımak için elbirliğiyle çalışacağız.

Ordu'muzun potansiyelini en üst seviyede kullanarak, halkımıza daha iyi hizmet sunmak ve şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğindeki bir ekip olarak, şehrimize daha fazla değer katma yolunda kararlılığımızı sürdüreceğiz."

Aşkın Tören'in bu açıklamaları, Ordu'nun yerel yönetimlerindeki birlik ve işbirliğini vurgulayarak, şehrin daha ileriye gitmesine yönelik ortak bir vizyonu destekleme amacını yansıtmaktadır.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler