HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Ocak 2024 Cuma Saat: 11:51

ORDU'DA BİR İLK

Fatsa Belediyesi ile Fatsa Tapu Müdürlüğü arasında elektronik ortamda emlak rayiç değerlerinin alınmasına dair protokol imzalandı.
ORDU'DA BİR İLK

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa Belediyesi ile Fatsa Tapu Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değerlerinin elektronik ortamda alınması için bir protokol imzalandı. Protokol, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fatsa Tapu Müdürü İhsan Köroğlu tarafından atılan imzalarla hayata geçirildi.


Başkan Kibar, konuya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, E-Devlet üzerinden Borç Ödeme ve Gayrimenkul Rayiç Değer Sorgulama sisteminin artık aktif olduğunu duyurdu.


Kibar, açıklamasında, "Fatsa Tapu Müdürümüz İhsan Köroğlu ile birlikte elektronik ortamda emlak rayiç değerlerinin alınmasına dair protokolü imzaladık. Bu hizmet, işlemleri hızlandırarak kolaylaştıracak. Fatsa Belediyesi olarak teknolojiyi ve hizmet kalitesini bir araya getiriyoruz." ifadelerini kullandı.


Başkan, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmaların kesintisiz devam ettiğini ve yeni hizmetin hayırlı olmasını diledi.


SELDANUR KILIÇ




Anahtar Kelimeler : ORDUDA, BİR, İLK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler