HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:24

CEMAL ENGİNYURT DESTEK İSTEDİ

Demokrat Parti, Ordu’da aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.
CEMAL ENGİNYURT DESTEK İSTEDİ

DP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Altınordu Belediye Başkan Adaylarının Ertuğrul Koç olduğunu açıkladı.
“19 İLÇE DAHİL OLMAK ÜZERE HEYECANI BAŞLATIYORUZ”
“Demokrat Parti olarak Ordu’da bir meşaleyi tutuşturuyor ve Ordululara Altınordu’su için 19 ilçede dâhil olmak üzere bir heyecanı başlatıyoruz” diyen Enginyurt, “Demokrat Parti Altınordu Belediye Başkanlığına adayımızı ilan etmek üzere bir araya geldik. Demokrat Parti 78 yıllık siyasi hareket. Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğruyol Partisi, Anavatan Partisinin birleşmesiyle oluşmuş bir siyasi hareket. Demokrat Parti, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Gürcü, Alevi, Sünni ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklayan bir siyasi hareket. Herkesin başımızın üzerinde yeri var. Parti olarak bu zamana kadar halkımız için mücadele verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.
“BİZ ORDU GÜZEL OLSUN DİYORUZ”
“Emeklilikte 1 günden 17 yıl kaybeden, kademe isteyen kardeşlerimizin derdi bizim derdimiz” diyen Enginyurt, “Staj ve çıraklık mağduru olanların derdi bizim derdimiz. Uzman çavuşlar vatan için can veriyor kadroya geçmeleri bizim derdimiz, mücadele anlayışımız. Terörle mücadele de gazi sayılmayan 23 bin vatan evladı bizim derdimiz. Yardımcı hizmetler sınıfında 110 bin kadro alamayan vatandaşımız, ehliyet affı bekleyen, cezaevlerinde 350 bini aşan kader mahkûmu dediğimiz insanlar bizim derdimiz. Fındık üreticilerinin, balıkçıların, esnafın, tacize, tecavüze uğrayan kadınlar, yarın ne yapacağını bilmeyip endişe duyan gençlerimizin derdi bizim derdimiz. Demokrat Parti olarak haksızlık karşısında susan bizden değildir diyerek bir yola çıktık ve bu yolda mücadele ediyoruz. Ordu bizim sevdamız, Ordu bizim aşkımız. Biz Ordu güzel olsun diyoruz” ifadelerine yer verdi
“ BİZE SAHİP ÇIKIN”
“Altınordu Belediye Başkanlığına; Esnaflığıyla pırıl pırıl, karakteriyle önderlik, rehberlik etmiş, insani değerleri en yüksek düzeyde olan iyi bir aile babası, iyi bir insan çok değerli kardeşimiz Ertuğrul Koç’u Altınordu Belediye Başkan Adayı ilan ediyoruz” diyen Enginyurt, “Rabbim hayırlı, uğurlu etsin. Ordulularımıza sesleniyorum, bize destek verin, bize sahip çıkın. Ertuğrul Koç kardeşimize Cemal Enginyurt olarak destek bekliyorum, oy vermenizi istiyorum. Ordu’nun kaderini değiştirelim. 19 ilçede de partimizin adaylarına sahip çıkmanızı istiyorum. Hayırlı olsun diliyorum” şeklinde konuştu
“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Demokrat Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Koç ise yaptığı açıklamada, “Beni bu göreve layık gören ve üzerimden desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cemal Enginyurt ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Altınordu ilçemizi en iyi haliyle inşa etmek, yaşatmak ve temsil etmektir. Bu yolda hedefimiz ben değil, biz diyerek, birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ile seçimi kazanıp, belediyemizi Türkiye’de örnek bir belediye haline getirmektir. İnanıyorum ki; çıktığımız bu yolda, sizlerin değerli gayretleri ile hep birlikte başaracağız. Bu seçimin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum, hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : CEMAL, ENGİNYURT, DESTEK, İSTEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler