HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 13:20

GENEL MÜDÜR YERİNDE DENETLEDİ...

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü bir dizi inceleme ve ziyaretler için Ordu'da.
GENEL MÜDÜR YERİNDE DENETLEDİ...

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa OTRAR bir dizi inceleme ve ziyaretler için Ordu'ya geldi. Genel Müdürün ziyaret noktalarından birisi de Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulu oldu.

Genel Müdür OTRAR'a Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU ile Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur BEKYÜREK eşlik etti.

Genel Müdür ve beraberindeki heyeti Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulu Müdürü Mustafa AKKOZ, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı. Okul Müdürü heyete sınıfları ve atölyeleri gezdirdikten sonra okulun ve öğrencilerin eğtiim öğretime ilişkin sorunlarını aktardı. Öğretmenler ise müfredatta öğrencilerin özelliklerine göre düzenlemeler yapılması gerektiğine dikkat çekerek Engelli KPSS sisteminin de değiştirilmesinin öğrencilerin faydasına olacağını dile getirdiler. 

Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa OTRAR da sorunları sahada görmenin gerekliliğine işaret ederken gelen taleplerin değerlendirileceğini ve beklentilerin karşılanacağı tedbirlerin alınacağını söyledi.

Genel Müdür OTRAR öğrencilerlle de tek tek ilgilendi. Atölyelerde yapılan çalışmaları inceledi. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Haber: Ebru POYRAZ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler