HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ocak 2024 Salı Saat: 17:48

MİLLİ PİYANGO KİME ÇIKMIŞTI?

Milli Piyango, Yılbaşı Çekilişi İddialarını Yalanladı: Büyük İkramiye Türkiye'de Kazanıldı.
MİLLİ PİYANGO KİME ÇIKMIŞTI?

Milli Piyango, yılbaşı çekilişiyle ilgili sosyal medyada dolaşan "Büyük ikramiye Kolombiya’dan bir kişiye çıktı" iddialarını yalanladı. Demirören Holding iştiraki Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada, 31 Aralık Pazar akşamı gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin, Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet ettiği belirtildi.

Açıklamada, büyük ikramiye kazanan talihlinin İstanbul'da ikamet ettiği ve 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu ifade edildi. Bu bilgilerle, yılbaşı gecesi çekilen büyük ikramiyenin Türkiye'de yaşayan bir kişiye çıktığı net bir şekilde belirtilerek sosyal medyada dolaşan yanlış haberlere son verildi.

Milli Piyango'nun özelleştirme sürecinde Demirören Holding tarafından devralınmasının ardından yapılan bu açıklama, çekiliş sonuçlarına ilişkin spekülasyonlara karşı şeffaflığı ve doğru bilgi paylaşımını vurguluyor. Büyük ikramiyenin Türkiye'de bir vatandaşa çıkması, bu özel çekilişin ülkedeki bir bireyin yaşamını değiştirdiği anlamına gelmektedir.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MİLLİ, PİYANGO, KİME, ÇIKMIŞTI?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler