HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ocak 2024 Salı Saat: 17:37

Manisa'da Yanlışlıkla Atılan Altınlar, Belediye Ekiplerinin Çabasıyla Geri Verildi!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, bir aile yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarını yanlışlıkla çöp kutusuna atmıştır.
Manisa'da Yanlışlıkla Atılan Altınlar, Belediye Ekiplerinin Çabasıyla Geri Verildi!

Haberin alınması üzerine, belediye ekipleri çöp toplama kamyonunu takip ederek yerini tespit etmiş ve çöp kutusundan çıkardıkları altınları aileye iade etmiştir.

Muradiye Mahallesi'nde yaşayan aile, altınlarını yanlışlıkla çöp kutusuna attıklarının farkına vardıktan sonra Yunusemre Belediyesi'ne başvurarak yardım istedi. Belediye ekipleri, çöpleri toplayan aracın bertaraf tesisi yolunda olduğunu belirleyerek hemen harekete geçti. Çöp kamyonu belediye şantiyesine getirildiğinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından detaylı bir arama yapıldı.

Belediye ekiplerinin özverili çabaları sonucunda, çöp kutusundan ayrıştırılan altınlar başarıyla bulundu ve aileye teslim edildi. Yunusemre Belediyesi, altınların sahiplerine geri verilmesi sürecinde gösterdikleri hassasiyet için tebrik edildi. Bu olay, belediye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde ailenin maddi kaybının önüne geçildiğini gösterdi.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler