HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ocak 2024 Salı Saat: 13:33

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANDI

Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürleriyle 2023-2024 Eğitim Yılına Hazırlık Toplantısını Gerçekleştirdi.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANDI

Aralık ayı genel değerlendirme toplantısı için Perşembe günü 19 ilçenin Millî Eğitim Müdürleriyle bir araya gelen Vargeloğlu, Zehra Şelale Anadolu Lisesi'nde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, müdürlerden eğitim-öğretim çalışmaları, gerçekleştirilen ve planlanan projeler, eğitsel ve kültürel faaliyetler hakkında detaylı bilgi alındı.

Yıl sonu değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıda, eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi için alınacak önlemler ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı. Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın düzenli denetim ve takiplerinin yapılması gerektiği vurgulanarak, bu alanda atılacak adımların önemi üzerinde duruldu.

Toplantıda, Bakanlık tarafından başlatılan projelerin takibine yönelik önemli kararlar alındı. "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", "Liselerde Bilim Uygulaması Projesi", "Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı", "Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesi", "Okulda İyilik Var" ve "Okul Ortaklığı" gibi projelerin belirlenen takvime göre takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, öğrencilerin mesleki eğitimine odaklanan "Hayalimdeki Meslek Projesi" üzerinde yapılan çalışmalar değerlendirilerek, bu projenin başarıyla yürütülmesi için alınacak tedbirler ele alındı. 2023-2024 eğitim öğretim yılına yönelik taşımalı eğitim servisleri ve öğrencilere sunulan öğle yemeklerinin kontrolleri ve denetimleri üzerinde durularak, eğitim yatırımlarının mevcut durumu masaya yatırıldı.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İLÇE, MİLLİ, EĞİTİM, MÜDÜRLERİ, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler