HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 18:15

"MEB, Öğretmen ve Personeline Öğretmenevlerinde Yüzde 50 İndirim Hakkı Tanıdı!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğretmenlere tanıdığı konaklama indirim hakkını genişleterek, öğretmenlerin yanı sıra Bakanlık personeline de yüzde 50 indirimli konaklama hakkı sağladı.
"MEB, Öğretmen ve Personeline Öğretmenevlerinde Yüzde 50 İndirim Hakkı Tanıdı!

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2023 yılının sonuna kadar öğretmenlerin görevlendirildikleri illerde konaklama ihtiyaçları için uygulanan yüzde 50 indirimin, öğretmenler haricindeki MEB personeli için de geçerli olacağı belirtildi. Böylece, Bakanlık bünyesinde öğretmenlik harici görevlerde bulunan tüm personelin öğretmenevlerinden yüzde 50 indirimli konaklama hakkı kullanabileceği açıklandı.

Açıklamada, 2024 yılının sonuna kadar daha önce yapılan rezervasyonların iptal edilmeden ve konaklama ücretlerinde maliyet bedellerinin altında kalmadan, öğretmenlerin yanı sıra diğer tüm Bakanlık personeline sivil misafirlere uygulanan hizmet bedelleri üzerinden kahvaltı hariç yüzde 50 indirim uygulanacağı ifade edildi. Bu düzenleme ile MEB, personelinin konaklama masraflarında önemli bir ekonomik destek sağlamayı amaçlıyor.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler