- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
"Adıgüzel: İsrail’e İhracat Yapan Firmalar Açıklansın"

Adıgüzel, özellikle Filistin'e yönelik yaşanan olaylar ve Türkiye'nin İsrail'e gerçekleştirdiği ihracatla ilgili şu ifadeleri kullandı:
"İTO'nun kayıtları ile İsrail'e ihracat yapan firmalar ve firma sahipleri ortaya konmalıdır. Kimin Filistin'deki çocuk ölümlerinden sorumlu olduğu ve kimin ülkeye ihanet ettiği açığa çıkmalıdır. 500'ün üzerinde gemi ile İsrail'e ihracat yapıldığı belirtiliyor. Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, bu ihracatın içinde demir-çelik ihracatının da yer aldığı ifade ediliyor. Bu rakamların şeffaf bir şekilde açıklanması ve hangi firmaların bu ihracatlarda yer aldığının kamuoyuna duyurulması gerekmektedir."
Ayrıca, Adıgüzel, İsrail'e yapılan ihracatın içinde silah ihracatının da bulunduğunu ve bu konuda ciddi bir artış yaşandığını belirterek, bu ihracatı gerçekleştiren firmaların ve bu işlemlerde sorumluluğu bulunan kişilerin açıklanması talebinde bulundu.
HABER MERKEZİ