HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 13:10

İBRAHİM ETEM KİBAR'DAN ZİYARET!

"Fatsa Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Kolluk Kuvvetlerine Teşekkür Ziyaretinde Bulundu"
İBRAHİM ETEM KİBAR'DAN ZİYARET!

Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2023 yılının son saatlerinde görevlerini yerine getiren kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerine Fatsa Huzurevi'nden başlayan ve ardından sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Trafik Tescil Büro Amirliği, Ordu Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı ve Fatsa İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret eden Kaymakam Avni Kula ve Başkan Kibar, her yerde kolluk kuvvetleriyle sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kaymakam Kula, ziyaretlerin amacını şu sözlerle ifade etti: "Kolluk kuvvetlerimiz sayesinde güvendeyiz. Onların özverili çalışmaları, ilçemizin huzur ve güvenliği için önemli bir katkı sağlıyor. Bu ziyaretlerimizde, onlara teşekkür etmek ve çalışmaları hakkında bilgi almak istedik."

Ziyaretin ardından Kaymakam Avni Kula ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kolluk kuvvetlerine gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve güven içinde geçmesini dilediler.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İBRAHİM, ETEM, KİBAR'DAN, ZİYARET!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler