HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 12:17

2024'ÜN İLK BEBEĞİ DÜNYAYA GELDİ!

"Hatay'da Yeni Yılın İlk Bebeği, Defne Devlet Hastanesi'nde Dünyaya Geldi"
2024'ÜN İLK BEBEĞİ DÜNYAYA GELDİ!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle ağır hasar alan Hatay'da, kısa sürede inşa edilen Defne Devlet Hastanesi, bölge halkına hizmet vermeye başladı. Yeni yılın ilk günlerinde, hastanede dünyaya gelen bir bebek, sevinçle karşılandı.

Yılın ilk bebeği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Antakyalı Adem ve Fethiye Tek çiftinin erkek evladı Muhammet Talha, Defne Devlet Hastanesi'nde sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Bebek, 3 bin 300 gram ağırlığında ve 50 santimetre uzunluğunda doğdu.

Fethiye Tek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sosyal medya paylaşımı için teşekkürlerini ileterek, "Teşekkür ederiz, emeği geçenlerden rabbim razı olsun. Fahrettin hocama da buradan çok teşekkür ediyorum. Rabbim vatanımızı, milletimizi daim etsin. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Muhammed Talha oldu ismi. İsmini babasıyla ikimiz verdik. Adıyla yaşasın inşallah." dedi. Yeni yılın ilk bebek haberinin, bölgedeki sevinç ve umut atmosferine katkı sağladığı gözlemlendi.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 2024'ÜN, İLK, BEBEĞİ, DÜNYAYA, GELDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler