HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 11:43

"Yılbaşında Görevli Personeli Ziyaret Ettiler"

Ordu'nun 2023 yılını uğurlarken, Vali Erol ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, yeni yılın ilk saatlerinde güvenlik, sağlık ve kamu hizmeti sektörlerinde görev yapan personele teşekkür ziyaretinde bulundu.
"Yılbaşında Görevli Personeli Ziyaret Ettiler"

Şehrin giriş noktalarındaki güvenlik kontrol noktaları, Altınordu İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binaları, itfaiye teşkilatı, 112 Acil Çağrı Merkezi ve hastaneleri ziyaret eden Vali Muammer Erol ve Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, görev yapan kamu görevlilerinin yeni yılını kutladılar.

Ziyaret sonrasında bir değerlendirme yapan Vali Erol, "2024 yılı ile birlikte Türkiye Yüzyılı’nın ilk yılına bismillah demiş oluyoruz. Dileriz ve ümit ediyoruz ki, ülkemiz arzu ettiğimiz yerde, insanlarımız arzu ettiğimiz hayat seviyesinde olur. Türkiye Yüzyılı’nı yapacak çalışmaların gayretin içerisinde bizler de elimizden geleni yapacağız. Yeni yüzyılda ülkemiz, milletimiz hak ettiği arzuladığı refah seviyesine, gelişmişlik seviyesine ulaşacak." şeklinde konuştu.

Başkan Güler ise, "Zorlu bir yıldan sonra yeni bir yıla başlıyoruz. İnşallah ülkemiz için, bölgemiz için, ilimiz için, insanlık için hayırlı ve güzel bir yıl olur. Allah daha güzel günleri ülkemize, bizlere yaşatsın." ifadelerini kullandı.

Ziyaretlere İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz ile İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy da katılarak görevli personele desteklerini iletti.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler