HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 09:35

NAMAZ SONRASI VATANDAŞLA BULUŞTULAR

Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar Aslancami Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu.
NAMAZ SONRASI VATANDAŞLA BULUŞTULAR

Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Aslancami Mahallesi'nde Cuma Namazı sonrası düzenlenen özel programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kibar, vatandaşlarla buluşma sırasında yaptığı konuşmada, mahalle sakinleriyle düğün, cenaze gibi birçok önemli olayda bir araya geldiklerini ifade etti. Ayrıca, muhtarın ve hoca'nın özel bir Cuma programı hazırladıkları için teşekkür etti. Konuşmasında, ülkemizin birliği, beraberliği ve şehitlerimize Allah'tan rahmet dileğinde bulunan Başkan Kibar, birlik ve beraberliği korumak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Başkan Kibar, geçmişte halkları için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve bundan sonra da aynı özveriyle hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Yılın son günlerinde böyle güzel bir havada karşılandıkları için teşekkür eden Başkan, halklarıyla kurdukları gönül bağlarının ve dostlukların devam edeceğini ifade etti.

Mahalle sakinleri de bu samimi buluşma için teşekkür ederken, birlikte daha nice başarılı hizmetlere imza atma temennisinde bulundular.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler