HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 15:04

2023 YILIN SON CUMASINI KILDI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Organize Sanayi Camii'nde Hemşerileriyle Yılın Son Cuma Namazını Kıldı.
2023 YILIN SON CUMASINI KILDI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hemşehrileriyle birlikte Yılın Son Cuma Namazı'nı Organize Sanayi Camii'nde kıldı. Tören, namaz sonrasında yaptığı açıklamada, "Aziz şehitlerimize ithafen Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili, İş İnsanı Sn. Murat Şimşek’in düzenlediği mevlit programında hep birlikte ellerimizi duaya kaldırdık. Şehitlerimizin ruhları şad, makamları âli olsun" ifadelerini kullandı.

Altınordu Belediye Başkanı, camide bir araya gelen hemşehrileriyle birlikte yılın son Cuma namazını eda ederken, bu anlamlı buluşmada şehitlere olan minnet ve rahmet dualarını da bir araya getirdi. Organize Sanayi Camii'nin huzurlu atmosferinde gerçekleşen namaz sonrası düzenlenen mevlit programı, iş insanı Murat Şimşek'in girişimiyle gerçekleştirildi.

Başkan Tören, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğine vurgu yaparak, şehitlerin anısını yaşatma ve onlara dua etme amacını önemsediklerini belirtti. Hemşehrilerle bir araya gelerek toplumsal dayanışmanın simgelenmesine vesile olan bu tür organizasyonların önemli olduğunu ifade etti.

HABER: NAZLICAN KESER




Anahtar Kelimeler : 2023 YILIN SON CUMASINI KILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler