HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 14:14

“ŞEHİTLERİMİZE DUA FİLİSTİNE VEFA”

Altınordu Belediyesi, "Şehitlerimize Dua Filistin'e Vefa" Programıyla Anlam Dolu Bir Akşama İmza Attı.
“ŞEHİTLERİMİZE DUA FİLİSTİNE VEFA”

Altınordu Belediyesi, Ordu İl Müftülüğü, Altınordu İlçe Müftülüğü ve Ordu Din Görevlileri Derneği iş birliğinde düzenlenen "Şehitlerimize Dua Filistin'e Vefa" programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, gazilere sağlık, esenlik ve uzun ömürler temennisinde bulundu. Tören, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki şehitlerin anısına yapılan bu özel programın, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, toplumun birlik içinde olduğu anlamlı bir buluşma olduğunu belirtti.

Etkinliğe katılanlar, dualar eşliğinde Filistin'e olan vefalarını dile getirirken, şehitlerimizin anısına yapılan dua ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Program, birlikte okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle devam etti.

"Şehitlerimize Dua Filistin'e Vefa" programı, katılımcılardan büyük ilgi görerek, toplumda dayanışma ve vefa duygularını güçlendiren anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yerini aldı. Altınordu Belediyesi, bu tür etkinliklerle toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek, sosyal dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmeye devam ediyor.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “ŞEHİTLERİMİZE, DUA, FİLİSTİNE, VEFA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler