HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 10:49

ORDU'YA HİZMETLER DEVAM ETMELİ!

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk TBMM’de birçok hizmetin devam etmesini dile getirdi.
ORDU'YA HİZMETLER DEVAM ETMELİ!

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirdiği konuşmasında bu kez Ünye'de bulunan ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Çocuk Evleri Sitesi, Ulubey'de inşaatı tamamlanan Çocuk Evleri Sitesi, Altınordu'da bulunan Sosyal Hizmet Merkezi, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi binalarının da içinde olacağı bir sosyal hizmet kampüsü ve yıkımı gerçekleştirilen Ahmet Cemal Mağden Huzurevi vardı.

 

ŞANLITÜRK: ÜNYE ÇOCUK EVLERİ SİTESİ ANA BİNASI YENİLENMELİ

 

Ünye ilçesinde bulunan Çocuk Evleri Sitesi ana binasının yetersiz ve depreme dayanıksız olduğunu hatırlatan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, ''Ünye’de depreme dayanıksız Çocuk Evleri Sitesi ana binası yıkılarak ivedilikle yatırım programına alınmalı'' ifadesini kullandı.

 

ŞANLITÜRK: ULUBEY ÇOCUK EVLERİ SİTESİ BİR AN ÖNCE FAALİYETE GEÇİRİLMELİ

 

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmasında Ulubey’de inşaatı tamamlanan Çocuk Evleri Sitesinin bir an önce faaliyete geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

 

ŞANLITÜRK: ALTINORDU'YA SOSYAL HİZMET KAMPÜSÜ KAZANDIRILMALI

 

Altınordu ilçesinin şehrin kalbi olduğunun altını çizen MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, ''Altınordu ilçemizde Sosyal Hizmet Merkezi, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi binalarının da içinde olacağı bir sosyal hizmet kampüsü yapılmalıdır'' dedi.

 

ŞANLITÜRK: AHMET CEMAL MAĞDEN HUZUREVİ BİR AN ÖNCE YAPILMALI

 

Geçtiğimiz haftalarda yıkımı gerçekleştirilen Ahmet Cemal Mağden Huzurevi hakkında da konuşan MHP'li Şanlıtürk, ''Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nin bir an önce yapılarak ilimizin huzurevi ihtiyacının giderilmesi gerekmektedir'' ifadesini kullandı.




Anahtar Kelimeler : ORDUYA, HİZMETLER, DEVAM, ETMELİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler