HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 16:40

MOTOSİKLET PARK SAYISI ARTIRILACAK

Fatsa Belediyesi şehrin çeşitli noktalarına motosiklet ve bisikletlerin park edebileceği alanlar oluşturdu.
MOTOSİKLET PARK SAYISI ARTIRILACAK

MOTOSİKLET PARK SAYISI ARTIRILACAK
İlçede vatandaşların en yoğun olarak kullandığı şehir merkezindeki yol kenarlarına ve kaldırımlara gelişi güzel park edilen motosiklet ve bisikletlerin oluşturduğu görüntü kirliliğine son vermek amacıyla başlatılan çalışmada ekipler tarafından belirlenen noktalara motosikletlerin park edebileceği alanlar hazırlandı.
VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ
İlçe merkezinde oldukça yoğun motosiklet akışının olduğunu, trafiğe kapalı alanlarda seyreden motosikletlerin oldukça rahatsız ettiğine dikkat çeken vatandaşlar, “Uzun yıllar çözülemeyen park sorununa çözüm getirildi. Kontrolsüz ve tehlikeli sürüşler şehir merkezindeki trafik güvenliğini tehdit ediyor. Bunun önüne geçmek ve aynı zamanda görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak adına yapılan çalışmadan çok memnunuz.” dediler.
DİĞER CADDELERE YAPILACAK
Trafiğe kapalı olan caddelerin giriş ve çıkışlarında trafik levhalarının bulunduğunu ve yapılacak olan bu çalışmayla birlikte trafiğe kapalı olan alanlara motosikletiyle giren sürücülere 2918 sayılı karayolları trafik kanunun ilgili maddesi gereğince ve ilçe emniyet müdürlüğü tarafından cezai işlem uygulanacağını hatırlatan Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Gültekin Volkan, vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaları konusunda uyardı. Volkan, önümüzdeki günlerde uygun olan farklı caddelere de motosiklet parkı yapılacağını söyledi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MOTOSİKLET, PARK, SAYISI, ARTIRILACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler