HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 09:37

Sakarya'da Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

Kuzey Marmara otoyolu Sakarya mevkisinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 araç birbirine girdiği feci kazada 10 kişi öldü, 57 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.
Sakarya'da Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 57 kişi de yaralandı. Bölgede çalışmalar sürüyor.

7 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

10 KİŞİ CAN VERDİ

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 57 kişinin yaralandığını bildirdi. Yaralılardan 7'sinin durumu ağır. Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN İLK AÇIKLAMA

Adapazarı’nda yaşanan trafik kazası içimizi yaktı.

Bu sabah Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen ve 3’ü otobüs olmak üzere 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 59 kişi ise yaralanmıştır.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Yol açma çalışmaları devam etmektedir. Yoğun sis durumu devam etmektedir. İstanbul istikametinde trafik Anadolu Otoyolu ve D-100 Karayolundan devam etmektedir.

 

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler